20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Assen, 14 mei 2020 – Decokay Oost uit Assen blijft sponsor van cultuurhuis DNK. Beide partijen kwamen, op veilige afstand, bijeen om de papieren te ondertekenen. Bezoekers van DNK, die weer welkom zijn in de bibliotheek en binnenkort ook in de bioscoop, gaan de naam Decokay Oost voor het 5e achtereenvolgende jaar terugzien op de E-tickets & uitleenbonnen.  

“Wij vinden het belangrijk om elkaar ook in deze hectische tijden te blijven steunen”, laat eigenaar Siemon Oost van Decokay Oost weten. “Dat DNK een tijd de deuren gesloten moest houden en de kaartverkoop en boek-uitleen nagenoeg stil kwamen te liggen, vinden wij geen reden om de samenwerking zomaar stop te zetten. We blijven positief over de toekomst en hebben alle vertrouwen in de voorzetting van deze samenwerking.”

DNK is ook erg blij met de toezegging van Decokay Oost. “In deze bijzondere tijd is het erg mooi dat een partij als Decokay Oost vertrouwen in ons blijft houden. We stellen de bijdrage meer dan anders op prijs, omdat we hiermee toch veel moois op het programma kunnen blijven zetten”, aldus Sales Manager Peter van der Linde. “Daarnaast is dit een geweldige manier om de relaties met Asser Ondernemers verder uit te bouwen.”

Overeenstemming was al eerder bereikt maar, vanwege het vinden van een passend en veilig moment, werd de verlenging op dinsdag 12 mei bij Decokay Oost te Assen officieel vastgelegd. Eigenaar Siemon Oost was namens Decokay Oost aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde. Het nieuwe contract loopt tot en met 30 april 2021.