20 - 2001,5mLIVETICKET> 20
In het weekend van 22 tot en met 25 september viert cultureel centrum De Nieuwe Kolk (DNK) haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer 'Het Kolkt in Assen' worden er vele activiteiten georganiseerd. Een van die activiteiten is een zogenaamde 'Catwalk Brunch'. Bezoekers zitten aan een catwalk en genieten van verschillende culturele en culinaire hoogtepunten. De meest bijzondere acts van zowel amateur als professionele gezelschappen, lopen letterlijk over de tafel terwijl je geniet van een overheerlijke brunch.

Van illusionist tot operazangeres

De bezoekers aan de brunch zien 10 kunstenaars aan zich voorbijtrekken. Van multi-instrumentalisten, gitaristen en een illusionist, tot aan burlesque dansers en luchtacrobaten. En van een dichter en een operazangeres tot aan stille acts en een loftrompet. Uiteraard zijn alle bewoners uit Assen en omstreken van harte welkom om aan te schuiven en te genieten van dit unieke spektakel. De Catwalk Brunch vindt plaats op zondag 25 september om 10:30 op het plein voor De Nieuwe Kolk in Assen. Meer informatie over het jubileumweekend en de Catwalk Brunch, is te vinden via de website www.dnk.nl/10jaar

Over DNK

DNK is gevestigd in het architectonische De Nieuwe Kolk. Een licht en modern gebouw in het centrum van Assen dat sinds 2012 in gebruik is. Met een sfeervol theater, geavanceerde bioscoop en moderne bibliotheek beschikt de provinciehoofdstad over een multifunctioneel gebouw. DNK directeur Hanneke Bruggeman: “Met de Catwalk Brunch wil De Nieuwe Kolk mensen op een unieke manier laten genieten van entertainment en cultuur. We brengen de bewoners van Assen op een laagdrempelige met elkaar in contact terwijl ze samen genieten van een heerlijke brunch. Ik ben er trots op dat we op deze manier ons jubileum kunnen vieren met de hele stad”.