20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

In theaterseizoen 18-19 konden bezoekers van cabaretvoorstellingen in de Rabo Zaal na afloop stemmen op de cabaretier. Het doel? Het publiek laten kiezen welke cabaretier zij graag terug zien op het podium van de Grote Zaal. Het moment is daar, de stemmen zijn geteld én de uitslag is bekend: het CabareTalent van het seizoen 18-19 is… het trio Niet Schieten!

Niet Schieten!, het cabaretduo bestaande uit Arend Endel en Maarten Hennis, toerde afgelopen seizoen samen met Esmée van Kampen langs de theaters met ‘Tijd voor een Trio’. In Assen is de show ontzettend goed ontvangen en waardeerden de bezoekers het drietal louter met de maximale drie sterren.  Niet Schieten! staat in seizoen 19-20 met de originele bezetting in de Grote Zaal op donderdag 26 maart met de jubileumvoorstelling ’25 jaar Lust en Leed’.

 

Seizoen 19-20

In seizoen 19-20 kunnen bezoekers weer stemmen na afloop van de cabaretvoorstellingen in de Rabo Zaal. De kanshebbers voor de titel CabareTalent 19-20 zijn Jan Beuving, Ronald Snijders, De Partizanen, Bovenste Knoopje Open, Jeroen van Merwijk, Micha Wertheim, Louise Korthals, Daan Boom, Viggo Waas, Mylou Frencken & Dorine Wiersma, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, André Manuel, Patrick Nederkoorn, Fresku, Janneke de Bijl, Maartje & Kine, Renate Reijnders, Thijs Kemperink, Benjamin van der Velden en Eva Crutzen.