kids

Bereslim
Naast dat de meer dan 40 prentenboeken van Bereslim in de Bibliotheek zijn te bekijken, heeft je peuter of kleuter ook thuis toegang tot de prentenboeken. ‘Rupsje Nooitgenoeg’, ‘Gonnie & Gijsje’, en ‘De boer en het varkentje’ en nog veel meer leuke titels zijn omgezet naar animatiefilms. Voor het thuis thuis bekijken van de prentenboeken, ga je naar Bereslim en log je met je pasnummer en wachtwoord (van de Bibliotheek) in.

De Voorleeshoek
In De Voorleeshoek vind je online allerlei leuke verhalen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, 4 tot 7 jaar en 7 tot 10 jaar. Elk verhaal wordt via een filmpje voorgelezen. Als lid van de bibliotheek luister je gratis naar De Voorleeshoek. Ga naar De Voorleeshoek, log in met je pasnummer & wachtwoord (van de bibliotheek) en bekijk de mooiste voorleesverhalen. Op de computers in Bibliotheek DNK heb je gelijk toegang tot alle verhalen.

Asser Kinderjury
Elk jaar kiezen de leerlingen van scholen die meedoen aan Asser Bibliotheek Op School hun favoriete boek. Het door de Asser Kinderjury gekozen boek wordt elk jaar bekend gemaakt in het Asser Kinderjury journaal.