20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Boekstart

Met Boekstart genieten kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun ouders van boeken. Het landelijk programma dat een initiatief is van Stichting Lezen en de Bibliotheek stimuleert ouders om hun kind(eren) voor te lezen. Niet alleen versterkt het samen lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, de band met je kind, ook zijn kinderen die als baby zijn voorgelezen beter in taal.

BoekStart tips

Kijk voor meer informatie over BoekStart, voorlezen en boekentips op BoekStart.nl.

BoekStartuurtjes

DNK organiseert elke maand een BoekStartuurtje. Tijdens dit uurtje ga je samen met je kindje liedjes zingen, luisteren naar een voorgelezen boek of spelletjes spelen, maar ook krijg je je voorleestips. Het BoekStartuurtje wordt gehouden op de jeugdafdeling in de bibliotheek. Doe jij ook mee met je kleintje?

Voorlezen, goed voor de taalontwikkeling van je kind

Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over het belang van lezen en tips bij het voorlezen.

BoekStartkoffertje met bibliotheekabonnement

Als je baby 3 maanden oud is, ontvang je via het consultatiebureau een waardebon voor een BoekStartkoffertje. Dit koffertje krijg je zodra je jouw baby inschrijft als jeugdlid van de bibliotheek. In het BoekStartkoffertje zitten 2 babyboekjes én je krijgt als ouder gratis een proefabonnement van de bibliotheek voor een half jaar. Bij het lenen van babyboekjes krijg je een stempel op een strippenkaart. En is jouw kaart vol, dan krijg je een leuk presentje!

Geen waardebon ontvangen?
Heb je geen waardebon ontvangen, print dan hier je waardebon.