20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Zo Goed Als Nieuw

Roué Verveer

Genre: Cabaret

★★★★★ Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Niet voor niets behoort Roué Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Aankomend seizoen staat Roué met alweer zijn negende avondvullende cabaretshow in DNK. Zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

In ‘Zo Goed Als Nieuw’ geeft Roué op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld. Een show die uiteraard weer helemaal bol staat van de grappen. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis!

LET OP: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Toegang tot deze voorstelling is anders niet mogelijk. Met ingang van 4 februari 2022 geldt er een nieuwe geldigheidstermijn voor het coronatoegangsbewijs. Check dus voor je bezoek of jouw CTB nog geldig is. Voor meer informatie, zie dnk.nl/corona.

Zolang de 1,5-metermaatregel geldt kunnen we helaas geen rekening houden met het rij- en stoelnummer dat op je tickets staat. Er zal in de zaal worden geplaceerd. We zorgen ervoor dat er tussen jou en andere bezoekers (die niet tot hetzelfde huishouden of gezelschap behoren) altijd 1,5 meter afstand zit.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets