20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De ROCKY HORROR SHOW

Sven Ratzke, Esmee Dekker, Ellen Pieters e.a.

Genre: Musical

Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de ‘Rocky Horror Show’ wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland en naar Assen! Met in de hoofdrollen o.a. Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan en Yoran de Bont.

Het Verhaal
In deze waanzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

 “It rocks!”
★★★★★ Daily Star Sunday

“Vibrant, fresh, energetic – absolutely fantastic”
★★★★★ Whatsonstage.com

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“Iedere rol tot in de puntjes perfect uitgevoerd”

Telegraaf

“Sven Ratzke krachtig en komisch”

Volkskrant

“Geweldige rockmuziek waar de liveband uitstekend raad mee weet”

Musicalworld