20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni e.a.

The Stones vs The Beatles Battle

Genre: Muziek

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: voor wie ben jij?

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, ‘While my Guitar Gently Weeps’.

Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie ‘Let it Be’, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets