20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

HNTjong – GEANNULEERD

Supernormaal (5+)

Genre: Kind/familie

Wat is eigenlijk normaal? Ben jij normaal? Hoe kunnen we uit al die hokjes stappen? In de wonderlijke wereld van Supernormaal wil een driehoek liever een rechthoek zijn en houdt een juf niet van brave kinderen. Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek van Zilveren Krekel-winnaar Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel.

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. Anders zijn is helemaal geen straf. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower.

Supernormaal is geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder.

Ben je ontdekker? Dan kan jij gratis naar deze voorstelling (alleen in combinatie met minimaal één betalende ouder/verzorger). Vergeet niet om je Ontdekkers ledenpas mee te nemen, dit is samen met het ticket jouw toegangsbewijs. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent.

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

 

Credits

Regie: Loek de Bakker
Regie assistent: Talla Dirkzwager
Dramaturgie: Martine Manten
Spel: Sam van Hulst, Ziggy Knel, Floyd Kosters
Kostuumontwerper:  David Laport
Decor: Janne Sterke
Lichtontwerp: Tim van ’t Hof
Compositie: Jelle Hoekstra
Tekstbijdrage: Sofie Tseng
Inflatable: Mano Collette 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Supernormaal’ is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding."

Theaterkrant

“Door enkele simpele omkeringen tot hun uiterste consequenties door te voeren werkt ‘Supernormaal’ regelmatig op de lachspieren.”

NRC

Teaser Supernormaal

Supernormaal

Speelse beats met poëtische teksten
Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek van Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel. Deze muziek is nu al te luisteren op Spotify.