20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Staatsopera van Tatarstan

Carmen

Het tragische verhaal van korporaal Don José, die verliefd wordt op het rebelse en verleidelijke zigeunermeisje Carmen, is bijna anderhalve eeuw na Bizets dood nog steeds een van de geliefdste opera’s ter wereld. En dat terwijl het werk bij de première in 1875 nog een enorme schok veroorzaakte, vanwege de ongekende passie van Carmen en de tragische afloop. De meeslepende muziek van Bizet versterkt de typisch Spaanse sfeer, waar tegen de achtergrond van een stierengevecht in Sevilla de befaamde crime passionel plaatsvindt. De Staatsopera van Tatarstan komt voor dit meesterwerk met topsolisten, een groot orkest en prachtige kostuums en decors. Frans gezongen, met Nederlandse boventiteling.

Bezoek je ‘Carmen’ vanuit Hoogeveen? Dan kun je, zonder extra kosten, op dnk.nl via Tamboer on Tour ook tickets boeken inclusief busreis vanuit Hoogeveen! Bestel hier tickets voor Tamboer on Tour.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"geweldige muzikale leiding van Renat Salavatov. Strijkers, houtblazers, koper en percussie klinken voortdurend als een klok. Iedere passage heeft men volledig onder de knie."

Operamagazine