Busreis Evita

Busreis Blind Date

Ga met de Tamboer on Tour naar Evita in Theater DNK!

Op woensdag 3 april vertrekt er vanaf de Tamboer in Hoogeveen een bus richting Theater DNK in Assen om de must-see musical van dit seizoen bij te wonen.

Tamboer on Tour

  • Gratis busretour met opstap bij Theater De Tamboer in Hoogeveen. Dat scheelt brandstof én parkeerkosten!
  • In de bus ontvang je alvast een gratis programmaboek van Evita. 
  • In DNK krijg je de beste eerste rangsplaatsen in de Grote Zaal. 
  • Je wordt persoonlijk ontvangen door theaterproducenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf.

Evita
In het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber met hits als ‘Don’t Cry For Me Argentina’ en ‘You Must Love Me’ worden Brigitte en René begeleid door een liveorkest. De musical vertelt het verhaal van de ambitieuze Eva Duarte, die het van tweederangs actrice tot de machtigste vrouw van Argentinië schopte. Ze was geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en is tot op de dag van vandaag omstreden. Een vrouw die tot het uiterste ging, een heilige en een hoer, die jong stierf en altijd een mythe bleef. In onze tijd van machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood toont ’Evita’ iemand die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Let op: Theater de Tamboer ontvangt je contactgegevens, zodat zij je tijdig kunnen informeren over de vertrektijd van de bus. Door het Tamboer on Tour-arrangement te bestellen bij DNK, geef je toestemming voor de uitwisseling van jouw contactgegevens aan Theater De Tamboer.