20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Popup Choir: Maarten en Tijmen

#Singfluencers: lekker gaan op de 80s

Genre: Muziektheater

Zij spelen. Jij zingt. Dat is Popup Choir. Is het muziektheater, is het een optreden, is het cabaret? We hebben geen idee. Wat het sowieso is: kneiterlekkere popnummers, twee uur lang lekker gaan, en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kan zingen.

Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun 80s Singalong worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Denk aan ABBA, Survivor’s Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

Hoe? Met matige grappen, scherpe improvisatie en vooral het wow-gevoel van samen zingen. Geknipt voor Gen Z met hun 80s revival, maar ook mensen die zelf al aardig adolescent waren in de jaren 80 en iedereen daartussenin.

Na een vol Paradiso, bijzondere televisie-optredens, een uitverkocht Concertgebouw en de main stage van Lowlands, gaat Popup Choir verder op missie: Nederland meer laten zingen. Als zelfbenoemde #singfluencers. Gewoon lekker gaan.

selecteer datum en tijd

“Meerstemmig zingen met Popup Choir is een 'koorgasme'”

NRC

“Wie geen kans maakt bij The Voice, maar wél lekker wil zingen, kan terecht bij Popup Choir.”

Parool

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 23,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.