20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Theaterdiner 24-25

Live cooking inclusief drankjes

Een gloednieuw hoogtepunt voor seizoen 24-25!

Stap de Beijk Foyer binnen en laat je verrassen door ons vernieuwd theaterdiner, inclusief speciaalbieren, luxe wijnen, frisdranken en koffie/thee.

Geniet van een live cooking buffet, waar je als gast zelf diverse heerlijke gerechtjes kan pakken en waar onze chef-kok live kleine lekkernijen voor je bereidt. Denk aan smakelijke creaties van de bakplaat, heerlijke salades en andere bijgerechten.

Voor de bierliefhebbers heeft Frank van Urk, eigenaar van Café De Koppelpaarden en biersommelier, speciaal samengestelde bieren geselecteerd die verkrijgbaar zijn aan de bar. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen door Anno Hofma en Maarten Ritsma van De Kaaswaag. Natuurlijk bieden we ook een breed scala aan andere dranken aan.

Wat kan je verwachten?

  • Inloop/aanvang tussen 18:00 en 18:30 (zodat je zeker op tijd bent voor de voorstelling)
  • Een gereserveerde tafel in de Beijk Foyer tijdens het diner
  • Een live cooking buffet met keuze uit meerdere smakelijke gerechten en drankjes voor een scherpe prijs
  • Inclusief 3 dranken (speciaalbieren, speciale wijnen, frisdranken) + 1 kopje koffie/thee die je zelf bij de bar kan bestellen.

Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het maken van je reservering via contact@dnk.nl (Het menu wordt van tevoren vastgesteld en kan op de avond zelf niet worden aangepast).

prijs

35,50