20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Oma is een Avatar (8+)

HNTjong

Genre: Jeugd/familie

BFF’s Zoë en Amani hebben beiden hun oma verloren. Ze voelen een groot gemis en besluiten nieuwe oma’s te maken in virtual reality. Oma wordt een Avatar. Het is net als in ‘The Sims’, maar dan in 3D: ze kunnen hun oma’s helemaal opnieuw verzinnen: van karaktertrekken tot aan de vorm van hun neus. Ze duiken steeds verder de digitale wereld op zoek naar de perfecte oma.

LET OP: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Toegang tot deze voorstelling is anders niet mogelijk. Met ingang van 4 februari 2022 geldt er een nieuwe geldigheidstermijn voor het coronatoegangsbewijs. Check dus voor je bezoek of jouw CTB nog geldig is. Voor meer informatie, zie dnk.nl/corona.

Zolang de 1,5-metermaatregel geldt kunnen we helaas geen rekening houden met het rij- en stoelnummer dat op je tickets staat. Er zal in de zaal worden geplaceerd. We zorgen ervoor dat er tussen jou en andere bezoekers (die niet tot hetzelfde huishouden of gezelschap behoren) altijd 1,5 meter afstand zit.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets