20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Noordpool Orkest

James Bond

Al 25 jaar zijn de James Bond films en hun 25 titelsongs een wereldwijd begrip. Wereldsterren staan in de rij om een Bond nummer te mogen componeren en voor diverse artiesten betekende de vertolking van de titelsong de start van hun carrière.

Zanger Jim van der Zee (winnaar van The Voice of Holland 2018) en 3FM Serious Talent Elske DeWall (o.a. bekend van The Passion 2017 en titelsong Moordvrouw) zullen deze iconische titelsongs ten gehore brengen. Begeleid door het 42-koppig Noordpool Orkest onder leiding van dirigent Reinout Douma hoor je ‘Skyfall’, ‘Live And Let Die’, ‘Diamonds Are Forever’, ‘Goldfinger’ en alle andere Bondhits ‘for your ears only’ in een superspannende orkestversie!

Let op: Voor je bezoek aan dit concert moeten bezoekers vanaf 13 jaar de qr-code van hun coronatoegangsbewijs kunnen tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Deze qr-code, op je smartphone of in print, kan worden opgevraagd op de website van de Rijksoverheid. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets