20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Noordelijk Halfrond

Erwin de Vries & De Zunderlingen en ISZA

Deze avond staat in het teken van Noordelijke talenten. Erwin de Vries en ISZA (Isa Zwart) staan samen in een double-bill programma op de bühne.

De Groningse zanger en liedjes schrijver Erwin de Vries komt met zijn band De Zunderlingen naar DNK. Het concert bevat tal van nieuwe liedjes van o.a. het nieuwe album Antwoord dat dit jaar ondanks de Corona werd uitgebracht. Het album kreeg lovende kritieken van o.a. Lust for Life magazine waarin Erwin de Vries als één van de beste singer-songwriters wordt genoemd. Dat zal ook te horen zijn in DNK. Songs in het Gronings die je meeslepen met een band dat klinkt als een natuurlijke eenheid. Naast het nieuwe werk zullen er ook bekendere liedjes vertolkt worden en zal de muzikaliteit de overhand voeren in een optreden dat bol staat van energie, vervoering, humor, beschouwing, maar bovenal mooie, en goede liedjes.

ISZA brengt met persoonlijke nummers een mystieke wereld in beweging. Zorgvuldig gewogen Nederlandse teksten, warme klanken van een akoestische gitaar en dreigende elektronica zorgen voor een bijzondere combinatie van geluid en tekst. ISZA legt rauwe emoties bloot en zoekt naar muzikale en tekstuele verbinding.

Met de ijzige perfectie van Bon Iver, de hartstocht van Billie Eilish en de intimiteit van Lizzy McAlpine weet ISZA van begin tot eind te boeien. Haar optredens sprongen al in het oog bij het legendarische Amerikaanse gitaarmerk Gibson en bij zalen als Paradiso Noord, Hedon Zwolle, Luxor Live Arnhem en showcasefestivals Booster Festival en Eurosonic Noorderslag.

Let op: Voor je bezoek aan dit concert moeten bezoekers vanaf 13 jaar de qr-code van hun coronatoegangsbewijs kunnen tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Deze qr-code, op je smartphone of in print, kan worden opgevraagd op de website van de Rijksoverheid. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets