20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Rose Stories

MAAN (4-8 jaar)

Genre: Kind/familie

Bij ‘MAAN’ ga je op ontdekkingsreis. Betreed een nieuwe wereld en laat je, net als onze twee dansende astronauten, verwonderen. Ontdek een landschap dat kan veranderen. Je kunt erin. Je kunt erop. Je kunt erdoorheen. En nog leuker, je mag het zelf ook proberen. Zweef, dans en loop mee alsof je op de maan bent. 

Aansluitend op de voorstelling (die 30 minuten duurt) is er een workshop van 15 minuten die de kinderen (en ouders) leert bewegen als op de maan. Te midden van deze wonderlijke omgeving ontdekt het jonge publiek dat een toekomst als astronaut, wetenschapper of ingenieur tot de mogelijkheden behoort. Een inspirerende ervaring, waarin dromen niet beperkt worden door geslacht of afkomst, maar enkel door de grenzen van de sterren. 

Neem alvast een kijkje in het digitale MAAN Doeboek

Ben je ontdekker? Dan kan jij gratis naar deze voorstelling (alleen in combinatie met minimaal één betalende ouder/verzorger). Vergeet niet om je Ontdekkers ledenpas mee te nemen, dit is samen met het ticket jouw toegangsbewijs. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent.

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Credits

 Concept, regie & vormgeving Javier Murugarren
Dans Sandra Roberts, Amira El Rawi, Karlijn Hu Chuan Roest
Componist Erik Mckenzie
Lichtontwerp & techniek Maarten Hietbrink
Creatief Producent Marene van Holk
Educatie Sérènity Hanenberg, Femke van Elk-de Koning
Compositie lied Yael Perres
Illustraties Soña Lee
Vormgeving Anoep Chowhari