20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kikker is verliefd 3+

Van Hoorne Entertainment

Genre: Kind/familie

Kikker voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk, er zitten vlinders in zijn buik en zijn hart klopt sneller dan normaal. Wat is er aan de hand? Zijn vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas gaan op zoek naar het antwoord in deze spiksplinternieuwe familiemusical.

De voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘Kikker is verliefd’ van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor.

Gratis creatief voorprogramma: Alle kinderen die deze voorstelling bezoeken zijn vanaf een uur voor aanvang van harte welkom bij ons gratis voorprogramma. In het souterrain kun je vanaf 14:00 uur onder begeleiding een toffe button kleuren. (Deze activiteit maakt onderdeel uit van de NXT Lab activiteiten van DNK-NXT.)

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs ook nog naar de foyer voor een meet & greet met alle kinderen!

Ben je ontdekker? Dan maak jij kans op een tof Kikker-cadeau bij bezoek aan deze voorstelling! Je doet automatisch mee met de winactie wanneer je een ticket hebt voor de voorstelling. De winnaars krijgen persoonlijk bericht voor vrijdag 6 januari. Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets