20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Schippers van de Kameleon

Met De Muziek Mee (6+)

Genre: Kind/familie

Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu met de snelste boot van Friesland en omstreken de theaters in. ‘De Kameleon’ wordt een kolderiek muzikaal spektakel en oerspannend avontuur ineen, waarin een illustere dirigent in het rustige dorp Lenten opduikt met duistere plannen. Gelukkig doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen en stellen ze alles in het werk om de onverlaat te ontmaskeren.

Gratis creatief voorprogramma: Alle kinderen die deze voorstelling bezoeken zijn vanaf een uur voor aanvang van harte welkom bij ons gratis voorprogramma. In het souterrain kun je vanaf 15:00 uur onder begeleiding een toffe sleutelhanger maken. (Deze activiteit maakt onderdeel uit van de NXT Lab activiteiten van DNK-NXT.)

Ben je ontdekker? Dan maak jij kans op een blik achter de schermen bij deze voorstelling! Je doet automatisch mee met de winactie wanneer je als Ontdekker een ticket hebt voor deze voorstelling. De winnaars krijgen persoonlijk bericht voor donderdag 22 december. Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets