20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Henk Poort en Big Band

Henk Poort singing with a Big Band

Genre: Muziek

Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Begonnen als operazanger maakte hij furore in binnen- en buitenland, o.a. als een van ‘De 3 Baritons’, en hij had succes met zijn soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Hij was een van de sterren in de ‘Beste Zangers’ en jurylid in het programma ‘Aria’.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. Henk zingt het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot mooie luisterliedjes.

LET OP: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Toegang tot deze voorstelling is anders niet mogelijk. Met ingang van 4 februari 2022 geldt er een nieuwe geldigheidstermijn voor het coronatoegangsbewijs. Check dus voor je bezoek of jouw CTB nog geldig is. Voor meer informatie, zie dnk.nl/corona.

Zolang de 1,5-metermaatregel geldt kunnen we helaas geen rekening houden met het rij- en stoelnummer dat op je tickets staat. Er zal in de zaal worden geplaceerd. We zorgen ervoor dat er tussen jou en andere bezoekers (die niet tot hetzelfde huishouden of gezelschap behoren) altijd 1,5 meter afstand zit.

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets