20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Partizanen

Het Leven An Sich

Deze chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest brengen een offline-experience om je vingers bij af te ‘liken’. Vanuit de nabije toekomst kijkt het duo naar de trends, hypes en omgangsvormen van nu. De uitvergrote realiteit blijkt confronterend en grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je flink door elkaar zullen schudden.

De sketches zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch.” – de Volkskrant *****

Deze cabaretier maakt kans op de CabareTalentprijs 19-20! Stem na afloop van de voorstelling bij de raket en wie weet spot je dit talent volgend seizoen in onze Grote Zaal. Kijk hier voor meer informatie.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch. (…) Met ‘Het Leven An Sich’ hebben Thomas Gast en Merijn Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt.”

de Volkskrant

“De Partizanen leveren een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.”

De Telegraaf

“Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed. De Partizanen vormen dus een perfect cabaretduo. (…) ‘Het Leven An Sich’ is een programma dat er echt toe doet.”

Theaterkrant