CabareTalentprijs 19-20

Breng jouw stem uit op de cabaretier die het grote podium verdient!

In de Rabo Zaal is dit seizoen weer een hele geweldige line-up te zien van veelbelovende cabaretiers. Wij zien voor deze talenten een glansrijke toekomst in de Grote Zaal, maar we zijn ook heel erg benieuwd wat jij van ze vindt. Welke cabaretier gaat volgens jou als een raket en heeft een grote carrière voor zich?

Meedoen symbool CabareTalent

1. Bezoek één, twee, drie óf natuurlijk alle voorstellingen met dit symbooltje

2. Geef na afloop je cijfer in het theater

3. Houd de tussenstand bij op dnk.nl/talent

4. Woon tijdens de seizoenspresentatie 19/20 de uitreiking van CabareTalent van het Jaar bij

Als een raket naar de Grote Zaal

uitslag CabareTalent 18-19

Afgelopen seizoen is er veelvuldig gestemd door jullie, het publiek dat met volle teugen geniet in de Rabo Zaal! Van cabaretiers die al een aantal jaar aan de weg timmeren tot beginners die met hun eerste avondvullende programma door het land touren, aan talent geen gebrek!

Niemand minder dan Niet Schieten is door jullie verkozen tot het CabareTalent van seizoen 18-19 en komt het drietal op donderdag 26 maart terug naar Assen om het dak van onze Grote Zaal af te spelen.

Niet Schieten
Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Kijk hier voor meer informatie & tickets.