20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dag Mama

Wat jij moet weten over dementie

Genre: Te Gast

Jij wilt dolgraag jouw cliënt of naaste écht begrijpen. Meer geluk en plezier creëren. En tot het állerlaatste moment bereiken. Hoe ‘ver heen’ of verward iemand ook is.

Welkom bij ‘Dag Mama’. De veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie, die al 310.000 mantelzorgers en zorgverleners heeft geholpen aan dat mooie contact. Waar ouderenpsychologen, theatermakers én voormalig mantelzorgers maar liefst 6 jaar aan hebben gewerkt.  Zodat jij als nooit tevoren ervaart wat jouw naaste of cliënt écht nodig heeft. Tijdens een prachtige avond uit in het theater.

Herkenbaar, leerzaam en ontroerend. Deze missie schonk al méér dan een miljoen mensen met dementie meer geluk, plezier en verbinding. Met wie ga jij?

Aanbevolen door o.a. Alzheimer Nederland, PgD, Psychologie Magazine, Trouw
Dag Mama is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en register zorgprofessionals (3 punten)

 

bestel tickets | 16 APR 24 meer informatie

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Een must voor naasten en instanties."

AD

"Voor het eerst in lange tijd kon ik écht contact met mijn moeder maken"

Susan Ashworth

"Diverse symposia bezocht en workshops. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!"

Ida Samplonius, professional

het vervolg

Dag Mama 2 – 3 jaar later

Op 19 MRT 2024 staan de makers opnieuw op ons podium met het aangrijpende vervolg. Krijg de meest diepgaande inzichten en handvatten die de dementiezorg ooit gekend heeft! Dag Mama 2 toont op nietsontziende wij álles wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt: de ruzies tussen familieleden, de conflicten binnen zorgteams, en heftige interacties met de mens met dementie. Want als je dit gezien hebt, weet je wat jou werkelijk te doen staat.

bekijk voorstellingsinformatie

dementie in theater

over ons

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een groep van gepromoveerd psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en acteurs die leven voor onze missie: jou de mooiste omgang met dementie geven die er bestaat. Als mantelzorger, als zorgverlener, als zorgteam. Waarin jij het beste uit de mens met dementie én jezelf haalt.

We zien het iedere dag weer. Mensen die worstelen met dementie, zonder uit het contact te halen wat erin zit. Ze zijn zich niet bewust van hun enorme potentie om hun cliënt of naaste écht te begrijpen. Meer geluk en plezier te creëren. En tot het állerlaatste moment te bereiken. Hoe ‘ver heen’ of verward iemand ook is.

En dit terwijl de de wereld van dementie jou als naaste of zorgverlener zoveel moois te bieden heeft! Zoveel baanbrekende, impactvolle en direct toe te passen inzichten en handvatten om de mens met dementie het állerbeste te geven.

Als gepromoveerd psychologen en wetenschappers hebben we ze allemaal in huis en ontdekken we iedere dag weer nieuwe inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk.