20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dag Mama 2 – Drie jaar later

het vervolg dat je niet mag missen

Genre: Te Gast

In Dag Mama 2 zie je hoe het mevrouw van den Berg 3 jaar later vergaat. Hoe ze probeert zich staande te houden tussen haar ruziënde kinderen, een overbelaste broeder en de heftige trauma’s uit haar verleden.

Ouderenpsychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers tonen op  nietsontziende wijze álles wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt: de ruzies tussen familieleden, de conflicten binnen zorgteams, en heftige interacties met de mens met dementie.
Want als je dit gezien hebt, weet je wat jou werkelijk te doen staat. Krijg de meest diepgaande inzichten en handvatten die de dementiezorg ooit heeft voortgebracht. En wij beloven je dat niks meer hetzelfde zal zijn.

Aanbevolen door o.a. Alzheimer Nederland, PgD, Psychologie Magazine,Trouw
Dag Mama 2 is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en register zorgprofessionals (3 punten)

bestel tickets | 04 maart 2025 meer informatie

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

datum en tijd

di 04 mrt
  • 19:30 | Grote Zaal

"Een must voor naasten en instanties."

AD

"wondermooi"

Happinez

"steengoed. Een must see"

Trouw

"Het overtrof elke verwachting. Wat een prachtige avond. Eindelijk begrepen wat er zich afspeelt in het hoofd van mijn dementerende moeder"

Jacqueline Mooten

"Door jullie technieken één van de mooiste contactmomenten in mijn carrière gehad"

Jeanette van Assen

dementie in theater

over ons

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een groep van gepromoveerd psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en acteurs die leven voor onze missie: jou de mooiste omgang met dementie geven die er bestaat. Als mantelzorger, als zorgverlener, als zorgteam. Waarin jij het beste uit de mens met dementie én jezelf haalt.

We zien het iedere dag weer. Mensen die worstelen met dementie, zonder uit het contact te halen wat erin zit. Ze zijn zich niet bewust van hun enorme potentie om hun cliënt of naaste écht te begrijpen. Meer geluk en plezier te creëren. En tot het állerlaatste moment te bereiken. Hoe ‘ver heen’ of verward iemand ook is.

En dit terwijl de de wereld van dementie jou als naaste of zorgverlener zoveel moois te bieden heeft! Zoveel baanbrekende, impactvolle en direct toe te passen inzichten en handvatten om de mens met dementie het állerbeste te geven.

Als gepromoveerd psychologen en wetenschappers hebben we ze allemaal in huis en ontdekken we iedere dag weer nieuwe inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk.