20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Checkpoint Theater

Checkpoint Theater - Het dak er af!, 8+

Genre: Jeugd/familie

In de Checkpoint-reeks staan spektakel, plezier, idiote proeven en interactie centraal. De kinderen worden in ‘Het dak eraf!’ meegenomen in de wereld van ontploffingen en schietende knakworsten, lopen met elektromagneten over het plafond of houden een wedstrijd met door vlakschuurmachines aangedreven rollerskates. En veel, veel meer.

Randprogrammering
Voorafgaand aan de knallende theatervoorstelling van Checkpoint ‘Het dak er af’ heb je zelf ook de mogelijkheid om helemaal los te gaan en te experimenteren met bellenblaas! Ga aan de slag met ijzerdraad, touw en rietjes en maak de gekste vormen en grootste of meeste bubbels! Vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom.

 

Ben je ontdekker? Dan maak jij kans op een supertof Checkpoint T-shirt wanneer je deze voorstelling bezoekt! Je doet automatisch mee met de winactie wanneer je een ticket hebt voor deze voorstelling. De winnaars krijgen voor 24 oktober persoonlijk bericht.  

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Oktober is UNICEF-theatermaand. Deze maand vraagt Unicef aandacht voor het onderwijs van kinderen. Dit gaat namelijk veel verder dan de schoolbanken, ook creatieve expressie en het trainen van weerbaarheid zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. En waar kunnen zij dat verhaal beter vertellen dan bij ons in het theater?

Donderdag 26 & vrijdag 27 oktober komen UNICEF-vrijwilligers bij ons in de foyer staan met een stand om hier meer over te vertellen.

Winactie
Vergeet ook niet om mee te doen aan de winactie, wie weet win jij een avondje uit met de Podium Cadeaukaart en zien we je snel in het theater. Meedoen aan de winactie kan hier.