20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Saturday Night Fever

Buddy Vedder, Esmée Dekker, e.a.

Genre: Musical

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band.

Deze voorstelling is ook te zien op:

Vrijdag 25 oktober om 20:00 uur

Zaterdag 26 oktober om 14:30 uur

Zaterdag 26 oktober om 20:00 uur

selecteer datum en tijd

Komt het Zien!
De voorstelling  is zaterdagmiddag 26 oktober te beleven voor mensen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.nl

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 69,00

Rang 1 balkon

  • Normaal € 69,00

Rang 2

  • Normaal € 59,00