20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Saturday Night Fever

Buddy Vedder, Esmée Dekker, e.a.

Genre: Musical

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band.


Theater met Tolk

Ben je doof of slechthorend en houd je van theater? Op zaterdagmiddag 26 oktober is er een gebarentolk en schrijftolk aanwezig.
De gebarentolk staat bij de voorstelling op het toneel en ondersteunt de handeling met gebaren. De schrijftolk zorgt er voor dat de je kunt meelezen op een eigen scherm. Een soort ondertiteling zoals je die van televisie kent. meer info is te vinden op de website van Theater met Tolk
 
Geïnteresseerd? JA! Hoe nu verder?
Kaarten voor mensen met een hoor beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service, via een mail te sturen met naam, adres, woonplaats, het aantal kaarten en wat voor tolk je nodig hebt: een schrijftolk of tolk NGT naar contact@dnk.

 

Deze voorstelling is ook te zien op:

Vrijdag 25 oktober om 20:00 uur

Zaterdag 26 oktober om 20:00 uur

Zondag 27 oktober om 14:30 uur

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 69,00

Rang 1 balkon

  • Normaal € 69,00

Rang 2

  • Normaal € 59,00