20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Berlage Sax Quartet

Bach Goldberg Variaties

Genre: Klassiek

Bach schreef zijn Goldbergvariaties weliswaar voor klavecimbel, maar het werk heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op alle musici. Volgens overlevering is het geschreven om de slapeloze nachten van een graaf dragelijk te maken. Maar Bach zou Bach niet zijn, als er niet een heel universum achter schuilgaat.
In New Light on Goldberg gebruiken de vier saxofonisten van het Berlage Saxophone Quartet acht instrumenten om – via wisselingen – elke variatie haar eigen lading te geven. En lichtontwerper Jurjen Alkema en regisseur Ria Marks kleuren ‘die gevoelens en de mooie symmetrie van de muziek’ op het toneel bovendien visueel in. Deze voorstelling treft en ontroert alle zintuigen!

Programma:
J.S. Bach – Goldberg variaties (proloog en arrangement: P. Vigh)

Voor meer informatie zie de website van de Muziekkamer.

Dit concert is uitverkocht vanwege beperkte toegang i.v.m. coronamaatregelen. Om dezelfde reden wordt de aanvangstijden van het concert gewijzigd en zal deze twee keer plaatsvinden (13:00-14:00 uur en 15:00-16:00 uur). Als u al een toegangsbewijs heeft gekocht, dan wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over het al dan niet kunnen toekennen van een plaats voor een van deze tijdstippen.

LET OP: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Zonder deze QR-code en identiteitsbewijs is er geen toegang tot deze voorstelling mogelijk. Voor meer informatie, zie dnk.nl/corona.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets