20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Back In Town

Ruud Hermans

Genre: Muziek

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’ (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit ‘Somewhere Between’ die hij scoorde met zijn band ‘The Tumbleweeds’.

Nu heeft die pracht carrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior! Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud namelijk direct een verpletterende indruk achter, en dit blijft hij ook doen bij de volgende shows.

In ‘Back In Town’ zal Ruud samen met zijn band, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets