20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Asser Praat

Bernd Otter en Kars Klok

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen beleeft zondag 3 oktober een herstart. Presentatoren Kars Klok en Bernd Otter staan te trappelen om hun plek op het podium van de Rabozaal weer in te nemen en gasten te ontvangen die zeker wat te vertellen hebben. Zoals ook in eerdere seizoenen staan er drie praatshows in de planning, waarvan de eerste dus op 3 oktober.

Alsnog wordt ruim aandacht besteed aan het feit dat Assen al meer dan 125 jaar een band heeft met militaire muziek. De Koninklijke Militaire Kapel Johan  Willem Friso is hét beroepsorkest van de Koninklijke Landmacht en opereert vanuit de kazerne in Assen. Het koperensemble van de kapel komt bewijzen hoe goed ze dat doet. De rijke geschiedenis van die kapel komt langs, maar uiteraard nog veel meer.

De quiz, de gesproken column van oud-theaterdirecteur Bert Naarding, de Sluisstraat basisschool en de bijzondere plek van café-restaurant De Moriaan in de Asser samenleving dragen bij aan een gevarieerd programma dat niet snel verveelt.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk. Want meepraten wordt gewaardeerd.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets