20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Arno Bornkamp: Little Big Horn

.

Genre: Klassiek

In deze baanbrekende voorstelling toont meestersaxofonist Arno Bornkamp de worsteling tussen musicus, instrument, componist en publiek. Samen met audiovisueel kunstenaar – en voormalig collega-saxofonist – André Arends onderzoekt hij hoe een musicus zijn verhaal, een fantasiewereld, creëert en daarin zijn identiteit onderzoekt. Tegen een decor van idyllische doorkijkjes en onherbergzame landschappen piept, kraakt, zingt en schuurt de baritonsax in werken van componisten uit zeer uiteenlopende genres, van funk en jazz tot modern-klassiek. Een fascinerende zoektocht in beeld en geluid van “grand old” Arno Bornkamp naar het wezen van zijn musiceren, verpakt in een liefdesverklaring aan de baritonsaxofoon.

Programma:

Little Big Horn: met nieuw gecomponeerde werken van Katharina Thomsen, Jan Menu, Peter Vigh, Gregory Wanamaker, André Arends, Jacob ter Veldhuis, Ryo Noda en Branford Marsalis
(visuals: James Murray; camera&video: Anne-Marie Verlooy; opgenomen interviews: Lex Bohlmeijer)

Voor meer informatie en abonnementen zie de site van de Muziekkamer.

Dit concert is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets