20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Arjen Lubach

COMEDY TOUR!

Genre: Cabaret

Arjen Lubach is terug! In zijn tweede solovoorstelling COMEDY TOUR! deelt Arjen opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven.

En ja: hij is veel langer dan je zou denken, namelijk 1.85m. Als je het niet gelooft, kom dan zelf maar kijken.

Arjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling Arjen Lubach LIVE!. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België. Het nummer Beter in Bed uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd Beter in Bed net als het liedje Woke een hit op YouTube, met miljoenen views.


Tijdens deze 2 voorstellingen worden opnames gemaakt voor een tv registratie. Er staan diverse camera`s opgesteld in de zaal.

 

 

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 29,00

Rang 1 balkon

  • Normaal € 29,00

Rang 2

  • Normaal € 14,50

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.