20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Ladies Night: De Break-Up Club

Regie: Jonathan Elbers Pauze: ja Genre: romantiek,komedie

Breaking news Ladies! Op woensdag 11 september is het weer tijd voor een nieuwe Ladies Night, met deze editie de Nederlandse romkom ‘De Break-Up Club’. Een heerlijk avondje uit met leuke gastbedrijven, een welkomstdrankje, een verloting met mooie prijzen, een lekker pauzehapje, heel veel sfeer, een goed gevulde goodiebag én de première van ‘De Break-Up Club’ met Holly Mae Brood, Oscar Aerts, Sarah Bannier e.a. Ben jij er weer bij?

Let op: Vanaf 18:45 staan we voor je klaar met een welkomstdrankje. Om 20:00 (zaal 1) start de film.

De Break-Up Club
Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is – samen met zijn beste vriend Mick – in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken (zonder ondertiteling) | OV = Originele Versie (bij niet Nederlandstalige-films met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update: