20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kidsclubdag

The Super Mario Bros. Movie NL

Regie: Aaron Horvath, Michael Jelenic Speelduur: 93 min

Ontdekkers opgelet! Het is eindelijk weer zover: de nieuwe editie van de Kidsclubdag komt eraan. Heb jij zin in een middag vol plezier én ben je ook nog eens helemaal Mario-fan? Dan mag je deze middag niet missen!

Op zaterdag 8 april staat er namelijk een supervet programma klaar, exclusief voor Ontdekkers. Vanaf 12.00 uur word je uitgenodigd voor verschillende activiteiten in de bioscoopfoyer, DNK-NXT en op het Ontmoetingsplein. Zo kan je verschillende games spelen op de Switch, op de foto bij het Green Screen, de mooiste kleurplaten inkleuren, aan de slag met LEGO en nog veel meer toffe activiteiten doen! Om 13.00 uur kijk je vervolgens naar de gloednieuwe film The Super Mario Bros. Movie NL. Jij bent er toch ook weer bij? Als lid van de Ontdekkers betaal je slechts 5 euro voor een ticket!

Programma
12:00 – 13:00               Doe mee aan diverse superleuke activiteiten*
13:00 – 15:00               Film: The Super Mario Bros. Movie NL (inclusief pauze)

*na de film kun je tot 16.00 uur ook nog meedoen aan de activiteiten

The Super Mario Bros. Movie NL
Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt; Jurassic World-films, The LEGO Movie-franchise) en zijn broer Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Let op: Vergeet niet je Ontdekkers ledenpas te tonen bij de kaartcontrole en de activiteiten | Per Ontdekker mag er maximaal één volwassen begeleider mee | De prijscode is alleen zichtbaar als je ingelogd bent met een actief Kidsclub-abonnement

Nog geen ontdekker? Schrijf je dan (gratis) snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers