20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Fright Night: Saw X (16 jr.)

Fright Night

Regie: Kevin Greutert Speelduur: 119 min Pauze: ja Genre: horror

Horror-fans opgelet! Op zaterdag 28 oktober is het weer tijd voor de DNK Fright Night! Begin de avond vanaf 21:30 met een angstaanjagend lekker welkomstdrankje, ontmoet onze macabere en mysterieuze nieuwe horror-medewerkers, koop een afschuwelijk appetijtelijk hapje aan de bar en begeef je vervolgens naar de zaal via een huiveringwekkende route. Of je daar überhaupt ooit aankomt … dat is de vraag! Om 19:30 begint de eerste film ‘Five Nights at Freddy’s (16+)‘ en om 22:00 het nieuwste Saw-deel, ‘Saw X (16+)’. Kies jij een van de twee films of waag jij je aan beide films?!

Fright Night Special
Koop een speciale grote Fright Night tinnen horror-bucket (met popcorn natuurlijk) + een bloedrode Slush Puppie voor maar €9,95. Uitsluitend Online te koop (tijdens het bestelproces, na het kiezen van je plaatsen) en alleen geldig op de dag van de voorstelling. OP=OP!

Let op: ‘Five Nights at Freddy’s’ heeft een keuring van 16+, ‘Saw X’ heeft een keuring van 18+. Beide films zijn te bezoeken vanaf 16 jaar, echter de adviesleeftijd van ‘Saw X’ is 18+.

Saw X
John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.

Let op: De 18+ leeftijdskeuring is een advies voor bezoekers vanaf 16 jaar. Deze wettelijke leeftijdskeuring van 16 jaar wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.