20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Fright Night: Five Nights at Freddy’s (16 jr.)

DNK Fright Night

Regie: Emma Tammi Speelduur: 110 min Pauze: ja Genre: horror

Horror-fans opgelet! Op zaterdag 28 oktober is het weer tijd voor de DNK Fright Night! Begin de avond vanaf 19:00 met een angstaanjagend lekker welkomstdrankje, ontmoet onze macabere en mysterieuze nieuwe horror-medewerkers, koop een afschuwelijk appetijtelijk hapje aan de bar en begeef je vervolgens naar de zaal via een huiveringwekkende route. Of je daar überhaupt ooit aankomt … dat is de vraag! Om 19:30 begint de eerste film ‘Five Nights at Freddy’s (16+)’ en om 22:00 het nieuwste Saw-deel, ‘Saw X (16+)‘. Kies jij een van de twee films of waag jij je aan beide films?!

Fright Night Special
Koop een speciale grote Fright Night tinnen horror-bucket (met popcorn natuurlijk) + een bloedrode Slush Puppie voor maar €9,95. Uitsluitend Online te koop (tijdens het bestelproces, na het kiezen van je plaatsen) en alleen geldig op de dag van de voorstelling. OP=OP!

Let op: ‘Five Nights at Freddy’s’ heeft een keuring van 16+, ‘Saw X’ heeft een keuring van 18+. Beide films zijn te bezoeken vanaf 16 jaar, echter de adviesleeftijd van ‘Saw X’ is 18+.  

Five Nights at Freddy’s
De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.