20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

INKT met Lucas Rijneveld

Genre: Literair

DE EDITIE MET LUCAS RIJNEVELD IS VERPLAATS NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM I.V.M. HET LATER DAN GEPLAND VERSCHIJNEN VAN ZIJN BOEK ‘HET VERDRIET VAN SIGI F.’

Vanavond ontmoet je schrijver Lucas Rijneveld tijdens een nieuwe editie van INKT. Rijneveld debuteerde in 2015 met de dichtbundel ‘Kalfsvlies‘, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut. Door De Volkskrant werd hij vervolgens uitgeroepen tot literair talent van het jaar. Rijneveld schreef zijn eerste roman in 2018. Dit boek, genaamd ‘De avond is ongemak’, werd bekroond met de ANV Debutantenprijs en is dit jaar tevens vertaald naar een theatervoorstelling. Afgelopen jaar verscheen alweer zijn derde dichtbundel ‘Komijnsplitsers’ én het Boekenweekessay ‘Het warmtefort‘. Inmiddels werkt Rijneveld aan zijn nieuwste boek ‘Het verdriet van Sigi F.’. Dit boek komt eind 2023 uit (de releasedatum is verplaatst naar 29 december).

Tijdens INKT wordt Lucas Rijneveld geïnterviewd over zijn werk.

Met medewerking van: Van der Velde boeken

Tip: Op 3 november is de voorstelling ‘De avond is ongemak‘ in ons theater te zien.

Ben je lid van Bibliotheek DNK? Dan krijg je korting op deze activiteit. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Bekijk ook

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets