20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Pak
jouw
moment
>
en plan jouw event

Pak dit moment om alvast een datum in optie te zetten, zodat jij de tijd hebt om jouw volgende event, meeting of congres voor te bereiden.

Zet een datum in optie

Bekijk mogelijkheden

1

neem de
stap

2

kies een
datum

3

vraag
optie aan

Congres, evenement, seminar of  presentatie

Een goede voorbereiding kost tijd en dan is het fijn dat een datum en locatie op tijd zijn geboekt. Daarbij is het nodig om wat verder vooruit te kijken. Wat je ook wilt organiseren, grijp dit moment aan om alvast een datum bij ons re reserveren.

veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast als ik een datum in optie zet?

Nee, het doorgeven van jouw gewenste datum is geheel vrijblijvend.

Wanneer wordt mijn optie definitief?

Na de optieaanvraag nemen wij contact met je op over de status van jouw toekomstige event, meeting of andere bijeenkomst. Hieruit kunnen wij opmaken welke ruimte(s) we voor je vrij moeten houden en daarmee is jouw optie definitief. Het blijft echter nog steeds een vrijblijvende optie.

Wat als jullie meerdere opties doorkrijgen voor dezelfde data

Wij beschikken over meerdere ruimtes. Deze verschillen in grootte en zijn geschikt voor groepen tot 850 personen. Blijkt dat de aanvragen op hetzelfde moment in dezelfde ruimte zouden moeten plaatsvinden, dan blijft de eerste definitieve optie staan.

Wat als er een event geboekt wordt op de datum van mijn optie?

Wij beschikken over meerdere ruimtes. Deze verschillen in grootte en zijn met alle maatregelen geschikt voor groepen tot 200 personen. Je optie komt te vervallen wanneer de definitieve boekingsaanvraag overlap heeft met zowel datum, tijd en locatie. In dat geval nemen wij contact met je op en geven wij je de gelegenheid om:

  1. Jouw optie om te zetten in een definitieve boekingsaanvraag
  2. Een andere datum in optie te zetten
  3. Af te zien van de optie

 

Hoe lang blijft mijn optie staan?

Zolang er geen andere aanvragen voor dezelfde datum zijn blijft de optie op jouw naam staan, maar er is wel sprake een verloopdatum. Er dient afhankelijk van de bijeenkomst rekening gehouden worden met enige voorbereidingstijd. Wij zullen je daarvan op de hoogte brengen en je hieraan helpen herinneren.

contact

Wil je informatie of heb je vragen met betrekking tot de organisatie van jouw event, meeting of andere bijeenkomst? Neem dan contact op met Robert Wolf, onze Eventmanager Verhuur.

Robert Wolf
zakelijk@dnk.nl | 088 012 8543