20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

PD Drenthe
case | beurs

Een beurs, maar wel een beetje anders. Hét ondernemersevent van Drenthe spreide zich uit over verschillende ruimtes van DNK en kreeg een ware metamorfose. Met inspirerende presentaties en workshops in verschillende theaters, een bruisend netwerkplein op het podium, topsprekers in de foyers en langs alle looppaden strakke lightboxes om netwerken en contactlegging te stimuleren.

2500 bezoekers
6 ruimtes
3 theaters
25 optredens
2 klassiek en stijlvol geklede hostesses
1 groot netwerkplein
1 TT-circuit op schaal

foto’s door Miranda Drenth Fotografie

“Je moet doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”
Marco Out, Burgemeester van Assen

“Ik ben niet de grappigste in Nederland, maar ik kreeg wel de Kuip vol. Waarom? Omdat ik wel heel goed ben in connecten.’’
Stand-upcomedian, acteur en ondernemer Jandino Asporaat

De vernieuwde PD Drenthe is de plek waar ondernemend Drenthe samenkomt, waar je makkelijk met elkaar in contact komt en je nieuwe mensen ontmoet. Je netwerk groeit en tegelijkertijd doe je inspiratie op en verkrijg je nieuwe inzichten. Ingrediënten waarmee jij jouw aspiraties na kan jagen.

 

aftermovie

PD Drenthe

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. Hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

www.promotiedagendrenthe.nl

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties