20 - 2001,5mLIVETICKET> 20
Kolkend in Concert
case | TV Show

Een spetterende nieuwjaarshow op de eerste dag van het nieuwe jaar. Zo luidden DNK en RTV Drenthe het begin van 2021 in. In een periode waarin we veel thuis zaten, culturele instellingen gesloten waren en er geen nieuwjaarsfeesten gehouden mochten worden, brachten wij toch een bruisend en feestelijk concert de huiskamers in.

14 artiesten 5 camera's 2 kroonluchters 1 vleugel 30 verpakte broodjes 20 lunchpakketjes 1 gevuld Coca Cola koelkastje foto's Marcel J. de Jong   TAGS livestream | optreden

Kolkend in Concert - een bruisend en feestelijk nieuwjaarsconcert

Na lange tijd niet te hebben mogen optreden, deden de artiesten niets liever dan hun gitaar om te hangen, achter de piano te kruipen of de microfoon in de hand te nemen en het podium te betreden. Gezamenlijk speelden ze de sterren van de hemel terwijl prachtige lichtbundels vanuit de zaal het podium belichtten. Het resultaat? Een fantastische televisie-uitzending waarmee RTV Drenthe en DNK het nieuwe jaar inluidden.
De gehele uitzending met o.a. zangeres en (musical) actrice Renee van Wegberg, chansonnier en Edisonwinnaar Philippe Elan, The Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen en The Voice Senior winnaar Ruud Hermans is terug terug te kijken op de site van RTV Drenthe.
Kolkend in Concert terugkijken

“Dank voor de gastvrijheid en de zeer prettige werksfeer!”

Philippe Elan, zanger

over Kolkend

Kolkend, hét cultuurprogramma van Drenthe’. In elke aflevering gaat presentatrice Cunera van Selm in gesprek met gasten uit de wereld van onder meer film, theater en literatuur. www.dnk.nl/kolkend

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties