20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

arrangement 007

Treed binnen in een wereld van stijl, status, mysterie en verleiding. Geheel in het teken van Bond, James Bond. Drink een ‘Shaken, not stirred’ Vodka Martini, waag een gokje en geniet van de 25e bondfilm ‘No Time to Die’.

reserveer nu

Arrangement 007

(vanaf 25 personen)

Besloten ruimte

+

Ontvangst met hapje en drankje
Prosecco | Vodka Martini

+

Tickets voor de 25e bondfilm
‘No Time to Die’

+

Popcorn + 2 drankjes
voor tijdens de film

vanaf 29,95 p.p*

boek arrangement

Bond, Bondig, Bondigst

Het arrangement is uit te breiden met een heerlijk buffet voorafgaand aan de film of een borrel inclusief bittergarnituur na afloop. Maar de avond wordt pas helemaal Bond door het arrangement aan te vullen met onze extra’s.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met je.

ja, ik wil dit arrangement

1. VR Experience
Zet de VR bril op en race als James Bond over het circuit

2. Green Screen
Ga op de foto in 007 stijl

3. Casino
Speel Roulette en/of Black Jack en win!
(er wordt gespeeld met nepgeld)

trailer

cast

Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes

filmbeschrijving

James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

contact

Wil je informatie over dit product of heb je vragen met betrekking tot het huren van ruimtes en/of het organiseren van een event, meeting of andere bijeenkomst? Dan kun je contact opnemen met Bhodi Lesage.

Bhodi Lesage
zakelijk@dnk.nl | 088 012 8540