20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Gouden Ticket actie

Word jij onze VIP?

Bij een bezoek aan De Nieuwe Kolk kun je in de periode van 9 december tot en met 7 januari zomaar eens een Gouden Ticket vinden, het gouden geluk kan overal op je wachten! Je komt ze tegen bij aankoop van diverse horecaproducten, een bezoek aan het theater of de bioscoop en er liggen een aantal in de openbare ruimten en bibliotheek. Er zijn verschillende prijzen te winnen, met als absolute topper een VIP-arrangement in onze bioscoop!

Word een DNK-VIP!

Als gelukkige winnaar van het VIP-arrangement, beleef je een ervaring als nooit tevoren. Geniet met zijn tweeën van een exclusieve tour wanneer de bioscoop speciaal voor jullie geopend wordt.

Hoe doe je mee?

Ga op avontuur in De Nieuwe Kolk en speur mee naar de gouden tickets. Heb je er eentje gevonden? Lever je ticket dan snel in bij de balie. Met welke fantastische prijs ga jij naar huis?

Nog meer prijzen:

  • 100x QR-Codes voor gratis koffie op het Ontmoetingsplein
  • 50x DNK Cadeaukaarten van €5,-
  • 25x Vrijkaartjes voor de bioscoop
  • 10x DNK Cadeaukaarten van €10,-
  • 5x Bibliotheek themapakketjes
  • 5x Twee vrijkaarten voor een geselecteerde voorstelling

Spelregels

Hoe doe je mee?

Van 9 december t/m 7 januari kun je bij je bezoek aan De Nieuwe Kolk gouden tickets vinden. Deze zijn te vinden in de publieksruimten, bij aankoop van diverse  horecaproducten (waaronder popcorn/nacho’s) en bij sommige producten uit de Tasty Lockers op het ontmoetingsplein.

Heb ik een bioscoop/theater kaartje nodig voor deelname?

Nee, dat is niet perse nodig. Er zijn ook Gouden Tickets te vinden in publieksruimtes die vrij toegankelijk zijn.
Het is echter niet toegestaan om op elk moment de bioscoop en/of het theater in te gaan. Gouden Tickets die daar verstopt zijn, kun je alleen vinden op het moment dat je een film en/of voorstelling bezoekt. Daarvoor heb je wel een kaartje nodig.

Houd het netjes

We vinden het leuk dat je enthousiast bent geworden van onze Gouden Ticket actie, maar willen je wel vragen om tijdens je zoektocht rekening te houden met overig publiek en de omgeving. De tickets in de publieksruimten kun je vinden door vooral goed te kijken (zonder handen).

Tot wanneer zijn Gouden Tickets geldig?

Gewonnen prijzen kunnen tegen inlevering van de Gouden Tickets, opgehaald worden t/m 14 januari bij de informatiebalie van De Nieuwe Kolk.
Heb je een gratis kop koffie/thee gewonnen? Dit ticket kun je direct gebruiken bij het koffieautomaat. Scan hiervoor bij het afrekenen de QR code. Je kunt je gratis kop koffie/thee t/m 31 januari ophalen.

Niet inwisselbaar voor contanten

Gevonden tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten en/of andere prijzen.