20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Wetenschappelijke boeken lenen

Met een Basis- of Groot abonnement kun je via WorldCat Discovery wetenschappelijke boeken lenen die je eigen Bibliotheek niet heeft. Je vindt hier boeken van universiteitsbibliotheken, musea en onderzoeksinstellingen van over de hele wereld. Alle boeken die in Nederland beschikbaar zijn, kun je lenen.

Hoe werkt het?

Via de knop hieronder ga je naar de catalogus van WorlCat Discovery. Zoek hier de titel die je wilt lenen en selecteer de titel in het overzicht. Klik vervolgens op aanvragen. Na het indienen van de aanvraag kom je op een formulier waar je kunt inloggen (met de inloggegevens van je eigen bibliotheek). Daarna kun je aangeven bij welke Bibliotheek je het boek wilt ophalen. Door te bevestigen ga je automatisch akkoord met de kosten.

Let op: aangevraagde boeken kunnen niet meer worden geannuleerd.

Hoeveel kost het?

Wij brengen € 5.00 in rekening per aanvraag. Je betaalt bij ons aan de balie als je het boek af komt halen.

Let op: het lenen van boeken uit deze collectie is duurder dan boeken lenen bij een openbare Bibliotheek. Zoek dus altijd eerst in je eigen Bibliotheek.

Wat is de levertijd?

Houd rekening met een levertijd van drie weken. In de meeste gevallen kunnen we het boek binnen twee weken leveren. Je ontvangt een bericht zodra het boek klaarstaat.

Vragen

Heb je vragen over het lenen van wetenschappelijke boeken? Neem dan contact op via info@dnk.nl, 088 012 88 88 of het contactformulier.

Ga naar WorldCat Discovery