20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Agenda

 

De meivakantie staat voor de deur. De hoogste tijd om er samen op uit te gaan. Brengen jullie ook een bezoek aan De Nieuwe Kolk? Kom lekker naar de bioscoop of het theater! Of wat dachten jullie ervan om DNK-NXT te ontdekken? Jullie kunnen natuurlijk ook kiezen uit een van de vele mooie boeken en plaatsnemen op het Ontmoetingsplein.

Tijdens de vakantie zijn er ook weer allerlei extra activiteiten. Er kan gekleurd en getekend worden, jullie kunnen een speurtocht doen of een hele mooie expositie bekijken over Black Barbies en Prinses Arabella. Vergeet vooral niet om papa, mama, opa, oma en jullie broertjes en zusjes mee te nemen, of misschien zelfs je hele vriendengroep! Dan maken we er met zijn allen een hele mooie tijd van.

Of jullie nu zin hebben in opbeurende verhalen, vrolijke komedies of betoverende theatervoorstellingen, onze voorjaarsprogrammering heeft voor ieder wat wils. Dus kom ook in mei naar De Nieuwe Kolk, waar de dagen gevuld zullen zijn met kunst, cultuur en gezelligheid. Laat je verwarmen door de prille zonnestralen én beleeft het voorjaar in al zijn pracht bij De Nieuwe Kolk!