20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Deelname aan markt BoekStartdag 2022

Op 11 juni vindt de Nationale BoekStartdag plaats bij DNK. Vanwege het niet doorgaan van de Baby, Peuter en Kleuter Markt aan het begin van het jaar willen we tijdens de BoekStartdag alsnog een markt organiseren. Daarom nodigen wij u van harte uit om als standhouder hieraan deel te nemen.

BoekStartdag
Het thema van de BoekStartdag is ‘Jij bent de beste verhalenverteller’. Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. We richten ons tijdens deze inspirerende dag op ouders/verzorgers en kinderen in de leeftijd van nul tot zes jaar. Er zijn diverse activiteiten voor de kinderen en taal in de breedste zin van het woord staat centraal. Zo wordt er voorgelezen, gedanst, en zal de Familie Bosuil rondvliegen op de markt.

Wij bieden u de gelegenheid om een stand in te richten, de bezoekers van informatie te voorzien en uw producten te verkopen, en hiermee uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de bezoekers uit Assen en omgeving.

Samen met u hopen we er een succesvol evenement van te maken!

Aanmelden als standhouder?
Aanmelden voor de BoekStartdag van DNK kan via het aanmeldformulier op onze website.

Voor een bedrag van € 45 krijgt u:

  • Vloeroppervlakte van ± 6m²  (U krijgt een kraam van 2×1 meter buiten voor de ingang van De Nieuwe Kolk.)
  • 1 uitrijkaart voor de parkeergarage van De Nieuwe Kolk
  • Onbeperkt koffie/thee
  • Gratis wifi
  • Naamsvermelding op onze website dnk.nl
  • Digitaal pr-pakket (flyer, poster en tekst voor op uw website en/of sociale media)

Deelname
DNK zorgt voor de indeling van de stands. In geval van slecht weer zal de markt zich verplaatsen naar binnen in De Nieuwe Kolk. Aan uw aanmelding kan geen recht op een stand worden ontleend. Onze ervaring is dat er meer belangstelling is dan het aantal beschikbare standplaatsen, daarom willen we u erop wijzen dat wij, in ieders belang, ernaar streven om een verscheidenheid aan standhouders te selecteren. Bij soortgelijke organisaties zal de volgorde van binnenkomst bepalend zijn.

Vragen?
Neem contact op met Ilse Eckelhoff via nvd@dnk.nl of via 088 012 8518.
Let op: u kunt niet reageren op dit bericht.

Graag tot ziens op 11 juni!