20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Prikkelarme routes naar De Nieuwe Kolk

< Terug naar hoofdpagina ‘Prikkelarm bioscoopbezoek’

De Nieuwe Kolk is via verschillende routes te bereiken: met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid voor de fiets en de auto in en rondom De Nieuwe Kolk.

Parkeren

Parkeren kan 24/7 in De Nieuwe Kolk.
Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage van de Gemeente Assen. Hier kun je in- en uitrijden via de Alteveerstraat. Bij het in word je nummerbord herkend en krijg je een kaartje. Met het kaartje kun je betalen bij de betaalautomaat, deze zijn te vinden op elke verdieping van de parkeergarage. Bij het uitrijden wordt je nummerbord herkend en weet de computer dat je betaald hebt, de slagboom zal dan automatisch opengaan.

Op alle dagen geldt vanaf 18:00 tot de volgende dag 07:00 uur een tarief maximaal € 5,00. Uitzondering is vrijdag: hier geldt van 21.00 tot zaterdag 07.00 uur een maximaal € 5,00. In de parkeergarage zijn op elke verdieping betaalautomaten te vinden.

Fietsenkelder

Fietsen plaatsen kan vanaf 07:30.
De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart NZ. Via de automatische schuifdeuren is de fietsenkelder toegankelijk. Bij binnenkomst loop je via de trap naar beneden. Hier zitten speciale banen in waar je je fiets in kunt plaatsen. Beneden kun je je fiets stallen in een van de fietsenrekken. Aan de achterzijde van de fietsenkelder neem je de trappen omhoog  trappen kom je gelijk in De Nieuwe Kolk. De fietsenkelder is geopend van 7.30 uur tot de laatste bezoeker van de film/theatervoorstelling is vertrokken.

Route via station

De Nieuwe Kolk is vanaf het station van Assen via verschillende routes te bereiken. De snelste route is om te lopen via de stationsstraat richting Bartje, langs het Drents Museum, over de Brink, richting de Markt. Uiteindelijk kom je dan op de Vaart met aan de rechterzijde De Nieuwe Kolk. Deze route is ongeveer 13 minuten lopen.

Ook is het mogelijk om vanaf het station met de bus te komen. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Kerkplein (7 minuten lopen) of bushalte Triade (7 minuten lopen). Via 9292 staan de verschillende opties en tijden beschreven.