20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Van zaterdag 11 t/m zondag 19 maart 2023 is het de Boekenweek. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal, met dit jaar het bijzondere thema “Ik ben alles”. De Boekenweek vier je natuurlijk bij DNK met boeken en verhalen.

Het thema “Ik ben alles”
Het altijd relevante thema rondom je eigen identiteit staat dit jaar centraal tijdens de Boekenweek. Dit jaar kijken we naar wie wij zijn als individu, welke rollen we vervullen in het leven en in verschillende situaties, zowel online als offline. Jezelf leren zijn helpt ook om jezelf te accepteren, te respecteren, en je eigen identiteit te waarderen. En hoe beter wij onszelf (leren) kennen, hoe beter wij een ander kunnen leren kennen. Deze  persoonlijke zoektocht staat je te wachten met dit thema van de Boekenweek. Door in de huid te kruipen van personages uit allerlei verschillende boeken leer jij jezelf op een interessante manier nog beter kennen. En waar vind je meer verschillende personages en (levens)ervaringen dan in de bibliotheek? Kom daarom naar DNK en ervaar talloze verhalen die wachten om ontdekt te worden door jou.

Tijdens de Boekenweek staat er een thematafel met boeken rondom het thema “Ik ben alles” in de bibliotheek. En natuurlijk haal je hier vanaf 11 maart ook jouw exemplaar van het Boekenweekmagazine 2023.