20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Filmjaar 2022 is begonnen: je mag weer naar de bios!

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 25 januari mag ook Bioscoop DNK weer open! Om dit volledig verzorgd en veilig te doen opent DNK vanaf donderdag 27 januari weer de deuren. Daarbij moeten we de maatregelen van de overheid volgen. Daarom is het coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje, net als voor de lockdown, weer verplicht in de bioscoop. Natuurlijk mag je het mondkapje afdoen zodra je in de zaal op je plaats zit.

De indeling van onze filmzalen is aangepast om de 1,5 meter maatregel goed te kunnen waarborgen. Daarnaast vragen we je om ook in de rest van DNK 1,5 meter afstand ten opzichte van andere gezelschappen te houden.

Het programma staat online! Koop snel online tickets voor jouw favoriete film via onderstaande link.

bekijk programma

 

Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst van de bioscoop ben je vanuit de Rijksoverheid verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar, vanaf 14 jaar gecombineerd met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Alleen bezoekers met zo’n speciaal coronatoegangsbewijs mogen worden toegelaten. Dit werkt met een QR code die je via je telefoon of een print kunt laten zien. Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

LET OP: met ingang van 4 februari 2022 geldt er een nieuwe geldigheidstermijn voor het coronatoegangsbewijs. Check dus voor je bezoek of jouw CTB nog geldig is

We gebruiken je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en hebben geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis. Deze kun je ophalen via de Coronacheck-app als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt.

Meer info

De QR-code van het coronatoegangsbewijs is op te vragen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testbewijs. Voor een testbewijs kun je via testenvoortoegang.org een afspraak maken voor een gratis coronatest. De QR-code van het coronatoegangsbewijs kun je opvragen op verschillende manieren:

  • Een digitale QR-code kun je ophalen in de Coronacheck-app op je telefoon
  • Een papieren versie kun je uitprinten na het ophalen van jouw persoonlijke QR-code op https://coronacheck.nl/nl
  • Een papieren versie is ook telefonisch op te vragen via 0800-1351. Let op: deze versie wordt binnen enkele werkdagen toegestuurd over de post

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de Coronacheck-app of het printen van de QR-code op papier? Kom dan naar het Infopunt in onze bibliotheek of naar het Inloopspreekuur CoronaCheck-app.

Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze voorwaarden, de maatregelen bij gezondheidsklachten en geef je ons toestemming om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Overige maatregelen

Bestel je tickets online via dnk.nl of bij de Ticketzuil van DNK. Je kunt zelf een zitplaats uitkiezen; voor rolstoelplaatsen kun je, zoals altijd, contact met ons opnemen via 088-012 88 88.
• Houd 1,5 meter afstand ten opzichte van andere gezelschappen. Houd je dus ook altijd aan het rij- en stoelnummer op de tickets, daardoor kunnen we de 1,5m placering blijven garanderen.
• Er gelden geen beperkingen in de groepssamenstelling.
• Kom op tijd voor de film i.v.m. de coronatoegangs- en kaartcontrole. Op deze manier zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt.
• Vanwege de beperkte bewegingsruimte in de toiletten is het verstandig om een ‘wc-bezoek’ thuis plaats te laten vinden.

• De bar van de bioscoop is geopend. Vooralsnog zit er geen pauze in de films, haal daarom voordat de film begint je drinken en snacks en neem daarna plaats in de bioscoopzaal. 
• We hanteren een pin-only beleid binnen DNK, vergeet daarom niet om je pinpas mee te nemen.
• Download de CoronaCheck-app en genereer je QR-code vóórdat je DNK bezoekt. 
Bij de aankoop van een ticket vragen we om een gezondheidscheck te doen.


Algemeen

Ben je ziek of twijfel je of het verstandig is om te gaan, breng ons dan op de hoogte. Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen waarborgen, is het tijdelijk mogelijk om het gehele aankoopbedrag in geld of als tegoed terug te ontvangen.
• Geef elkaar de ruimte.
• Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op, ze zijn er om jou een mooie en veilige filmvoorstelling te bezorgen.
• Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden, de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten.
• DNK zorgt voor maximale hygiëne. Alle contactoppervlakken worden regelmatig gedesinfecteerd.
• Heb je suggesties of tips? Laat het ons weten via info@dnk.nl


In het algemeen gelden in ons gebouw de basisregels die horen bij het beleid van het RIVM:

Op de website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19  lees je meer hierover.

Praktische maatregelen

  • Het is alleen mogelijk om vooraf online tickets kopen, er is dus geen kassaverkoop.
  • Aan de bioscoopbar hanteren we een pin-only beleid.
  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals kuchschermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
  • Er zijn 1,5 meter maatregelen in de gehele bioscoop.
  • Het is niet mogelijk om na aanvangstijd van de film de zaal te betreden.
  • Voorafgaand aan je bezoek stellen wij je vragen over jouw gezondheid. Dit doen we via een online vragenlijst.
  • DNK sluit om 22.00 uur de deuren, we zorgen ervoor dat alle films voor deze tijd afgelopen zijn.