20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Geniet van de mooiste films

Naar aanleiding van de nieuw opgelegde maatregelen vanuit de overheid vragen we vanaf zaterdag 25 september bij binnenkomst van de bioscoop om een coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar, vanaf 14 jaar gecombineerd met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Alleen bezoekers met zo’n speciaal coronatoegangsbewijs mogen worden toegelaten. Dit werkt met een QR code die je via je telefoon of een print kunt laten zien. Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

We gebruiken je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en hebben geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis. Deze kun je ophalen via de Coronacheck-app als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt.

bekijk programma

Meer info
De QR-code van het coronatoegangsbewijs is op te vragen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testbewijs. Voor een testbewijs kun je via testenvoortoegang.org een afspraak maken voor een gratis coronatest. De QR-code van het coronatoegangsbewijs kun je opvragen op verschillende manieren:

  • Een digitale QR-code kun je ophalen in de Coronacheck-app op je telefoon
  • Een papieren versie kun je uitprinten na het ophalen van jouw persoonlijke QR-code op https://coronacheck.nl/nl
  • Een papieren versie is ook telefonisch op te vragen via 0800-1351. Let op: deze versie wordt binnen enkele werkdagen toegestuurd over de post

Kijk voor meer informatie op https://coronacheck.nl/nl/. Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze voorwaarden, de maatregelen bij gezondheidsklachten en geef je ons toestemming om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Overige maatregelen
• Bestel je tickets online via dnk.nl of bij de Ticketzuil van DNK. Je kunt zelf een zitplaats uitkiezen; voor rolstoelplaatsen kun je, zoals altijd, contact met ons opnemen via 088-012 88 88.
• Er gelden geen beperkingen meer in de groepssamenstelling.
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht (maar mag wel, als je dat zelf prettig vindt).
Kom ruim op tijd voor de film i.v.m. mogelijk langere rijen bij de coronatoegangs- en kaartcontrole. Op deze manier zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt.
De bioscoopbar is geopend tot 00:00. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.
Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.
• Download de CoronaCheck-app en genereer je QR-code vóórdat je DNK bezoekt. 
Bij de aankoop van een ticket vragen we om een gezondheidscheck te doen.


Algemeen

• Ben je ziek of twijfel je of het verstandig is om te gaan, breng ons dan op de hoogte. Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen waarborgen, is het tijdelijk mogelijk om het gehele aankoopbedrag in geld of als tegoed terug te ontvangen.
• Geef elkaar de ruimte.
• Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op, ze zijn er om jou een mooie en veilige filmvoorstelling te bezorgen.
• Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden, de hygiëne maatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten.
• DNK zorgt voor maximale hygiëne. Alle contactoppervlakken worden regelmatig gedesinfecteerd.
• Heb je suggesties of tips? Laat het ons weten via info@dnk.nl


In het algemeen gelden in ons gebouw de basisregels die horen bij het beleid van het RIVM:

Op de website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19  lees je meer hierover.