20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

bereikbaarheid & parkeren

DNK is goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A28, afslag 33 Assen -West, richting Centrum ben je binnen enkele minuten bij de parkeergarage. Tegenover ons pand bevindt zich een busstation (lijn 8) en het NS-station Assen bereik je lopend binnen 10 minuten.

parkeren

Parkeren kan 24/7 in De Nieuwe Kolk.
Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage van de Gemeente Assen (inrijden via de Alteveerstraat). Vanuit de garage neem je de lift of trap direct naar het theater, de bibliotheek of de bioscoop. In- en uitrijden kan met bankpas. Op alle dagen geldt overdag een maximaal tarief van € 7,50. Vanaf 18.00 tot de volgende dag 07.00 uur een tarief maximaal € 5,00. Uitzondering is vrijdag: hier geldt van 21.00 tot zaterdag 07.00 uur een maximaal € 5,00. Vooruitbetaling is mogelijk bij de betaalautomaat in de parkeergarage. In de weekenden kan het druk zijn vanwege koopavonden en drukbezochte films. Uitwijkmogelijkheden zijn dan de Mercurius- en Drents Museum Parkeergarage.

fietsenkelder

De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart NZ. De fietsenkelder is geopend van 7.30 uur tot de laatste bezoeker van de film/theatervoorstelling is vertrokken.