20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

bereikbaarheid & parkeren

DNK is goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A28, afslag 33 Assen -West, richting Centrum ben je binnen enkele minuten bij de parkeergarage. Tegenover ons pand bevindt zich een busstation (lijn 8) en het NS-station Assen bereik je lopend binnen 10 minuten.

parkeren

Parkeren kan 24/7 in De Nieuwe Kolk.
Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage van de Gemeente Assen (inrijden via de Alteveerstraat). Vanuit de garage neem je de lift of trap direct naar het theater, de bibliotheek of de bioscoop. Je kunt ook vooruitbetalen, zodat je na je bezoek meteen kunt uitrijden en niet in de rij hoeft te staan. Kies dan voor ‘vooruitbetalen’ bij de betaalautomaat in de parkeergarage.

Na 18.00 uur betaal je slechts € 6,00 en kun je voor dat tarief uitrijden tot uiterlijk 07.00 uur ’s ochtends. De parkeergarage werkt met kentekenregistratie, waardoor de slagboom bij vertrek automatisch opent. Je kunt wel 24 uur per dag uitrijden.

fietsenkelder

De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart NZ. De fietsenkelder is geopend van 7.30 uur tot de laatste bezoeker van de film/theatervoorstelling is vertrokken.