20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

over het theater

online theatertickets kopen

Tickets voor voorstellingen en concerten kun je snel en eenvoudig 24/7 online kopen. Je kiest zelf je rij- en stoelnummer op de zaalplattegrond. Na betaling ontvang direct je e-tickets in je mailbox en je betaalt geen reserveringskosten. Betaalwijze: iDeal, Podium Cadeaukaart en creditkaart. De tickets kun je vanaf je telefoon tonen of scannen bij de kaartcontrole.

Telefonisch kaarten kopen
Telefonisch bestellen is mogelijk, maar kost € 1,50 per ticket extra, met een maximum van € 15,00 per bestelling. (088-0128888, tijdens openingsuren). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. De betaling gaat dan via iDEAL en moet plaatsvinden binnen 24 uur, anders vervallen de kaarten. Na betaling ontvang je e-tickets.
Wil je de kaarten thuis per post ontvangen, dan betaal je hiervoor € 3,50 per bestelling.

Verkoop van kaarten aan de informatiebalie is alleen in uitzonderingsgevallen mogelijk. Betalen kan uitsluitend per PIN.

Ruilen of retourneren van kaarten
Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Onder normale omstandigheden, als er geen bijzondere overheidsmaatregelen van toepassing zijn en je géén gebruik kunt maken van gekochte kaarten, is het mogelijk de kaarten tot maximaal 24 uur (tot 16:00 uur) voor de voorstelling om te ruilen voor een andere voorstelling.
Voor het ruilen of retourneren van de kaarten brengen wij €2,50 per kaart in rekening. Neem hiervoor contact met ons op via contact@dnk.nl. Je kunt ook kiezen voor een digitaal tegoed (met aftrek van de kosten).
Het is niet mogelijk om na een boeking met terugwerkende kracht gebruik te maken van een aanbieding of korting.
Als je door omstandigheden niet naar een voorstelling kunt komen, dan draagt De Nieuwe Kolk daarvoor geen verantwoordelijkheid.

Digitaal tegoed
Het digitaal tegoed is persoonsgebonden, twee jaar geldig en kun je inzetten bij elke bestelling die je online doet bij DNK. Dit geldt dus ook voor filmtickets.
Als je kaarten bestelt via de website, dan vraagt het systeem of je dit tegoed wilt verrekenen met deze bestelling.

Geannuleerde voorstellingen en events
Het kan zijn dat een voorstelling of event door onvoorziene omstandigheden wordt geannuleerd. In dat geval brengen we de kaarthouders zo snel mogelijk per mail én per sms op de hoogte. Indien mogelijk wordt een nieuwe datum voorgesteld, waarvoor de bestaande kaarten geldig blijven. Indien de nieuwe datum niet past, dan ontvang je het betaalde bedrag retour.

Betalen met PIN of contactloos
In De Nieuwe Kolk bevindt zich een gezellig TheaterCafé waar je terecht kan voor een hapje en/of drankje. Na afloop van de voorstelling is het TheaterCafé dé plek om, onder het genot van een drankje, ontspannen en gezellig na te praten.
Let op: je kunt niet contant betalen in DNK.

Pauzeconsumptie en garderobe inbegrepen
Bij de entreeprijs is een pauzedrankje inbegrepen, tenzij anders aangegeven. Je kunt je pauzedrankje halen bij onze zelfbedieningsbuffetten of bij de bars op de eerste verdieping. Bij een voorstelling zonder pauze staat je drankje na de voorstelling klaar.
Uit veiligheidsoogpunt vragen wij je jas af te geven bij de bewaakte garderobe.

Met korting tickets kopen
Houders van CJP en ICO VIPCARD krijgen € 2,00 korting op een aantal voorstellingen in de Grote Zaal en Van Gorcum Zaal. Kinderen t/m 12 jaar krijgen korting op geselecteerde voorstellingen. Dit staat bij de betreffende voorstellingen vermeld.

Jongeren onder de 21 jaar kunnen op de avond zelf vanaf 19:00 uur (op basis van beschikbaarheid) een theaterticket kopen met 50% korting!

Openingstijden theaterzalen en -foyers
Onze theaterfoyers en het TheaterCafé zijn tijdens een avondvoorstelling geopend vanaf 19:00 uur, ongeacht de aanvangstijd (20:00 of 20:30 uur). Bij middagvoorstellingen is dit een uur voor aanvangstijd. De zaaldeuren openen een kwartier vóór aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst
Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kun je je op de website inschrijven voor de wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact met je op. We informeren je daarover per mail of telefonisch, vul daarom je telefoonnummer in op je profielpagina.

Niet tevreden?
Voldoet een voorstelling onverhoopt totaal niet aan je verwachtingen? Dan kun je in de pauze vertrekken en je betaling, minus € 2,50 per kaart aan administratiekosten, terugkrijgen als digitaal tegoed op je account. Deze regeling geldt alléén bij programma’s met een pauze en mits je dit bij vertrek meldt. Heb je een idee, suggestie of klacht? Mail dan naar contact@dnk.nl.

Bereikbaarheid
De Nieuwe Kolk is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A28, afslag 33 Assen-West, richting Centrum ben je binnen enkele minuten bij de parkeergarage (via de Alteveerstraat). Het NS-station Assen bereik je lopend binnen 10 minuten. Plan je reis met 9292.nl voor een reisadvies met de bus naar Weiersstraat 1, Assen.

Parkeren kan 24/7 in De Nieuwe Kolk
Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage van de Gemeente Assen (inrijden via de Alteveerstraat). Vanuit de garage neem je de lift of trap direct naar het theater, de bibliotheek of de bioscoop. In- en uitrijden kan met bankpas. Op alle dagen geldt vanaf 18.00 tot de volgende dag 07.00 uur een tarief maximaal € 5,00. Uitzondering is vrijdag: hier geldt vanaf 21.00 tot zaterdag 07.00 uur een maximaal tarief van € 5,00. Vooruitbetaling is mogelijk bij de betaalautomaat in de parkeergarage. In de weekenden kan het druk zijn vanwege koopavonden en drukbezochte films. Uitwijkmogelijkheden zijn dan de Mercurius- en Drents Museum Parkeergarage.

Wifi
In ons gehele pand kun je gebruik maken van gratis Wifi. Selecteer daarvoor het netwerk De Nieuwe Kolk Gasten, er is geen wachtwoord vereist.

Huisregels
Als de zaaldeuren dicht zijn, is de toegang tot je eigen stoel pas mogelijk in de pauze. Tot die tijd kun je plaatsnemen in de laatkomersloge, van waaruit je de voorstelling kunt volgen. De Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn van toepassing. Met je entreekaart geef je aan akkoord te zijn met onze leveringsvoorwaarden en huisregels en je hieraan te houden. Fotograferen en filmen is tijdens voorstellingen niet toegestaan, tenzij anders aangegeven. Wij conformeren ons aan het Convenant Geluidsbeleid Muzieklocaties. Tijdens voorstellingen kun je worden blootgesteld aan geluidsniveaus van meer dan 96 dB(A). Wij informeren je hierover naar ons beste vermogen en bij de garderobe zijn gratis oordoppen verkrijgbaar. Het bijwonen van voorstellingen geschiedt echter op eigen risico. De Nieuwe Kolk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen van hoge geluidsniveaus.

Rolstoeltoegankelijk
Voor mindervalide bezoekers is De Nieuwe Kolk goed toegankelijk. Aan de voorkant van het gebouw is een invalideningang. In de parkeergarage onder De Nieuwe Kolk zijn speciale parkeerplaatsen aanwezig. Vanuit de parkeergarage kun je via de lift de centrale hal bereiken. Beide theaterzalen zijn met lift en/of hellingbaan bereikbaar. In de zalen zijn twee rijen gelijkvloers, voor de overige rijen moeten treden worden belopen. Elke theaterzaal beschikt over vier rolstoelplaatsen. Het boeken van deze plaatsen kan door contact op te nemen met de theaterkassa op 088 – 012 88 88. De Nieuwe Kolk beschikt tevens over meerdere mindervalidentoiletten.

Ringleiding
De Nieuwe Kolk beschikt over een ringleidingsysteem voor slechthorenden in de film- en theaterzalen. Indien je daarvan gebruik wilt maken, kun je dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de informatiebalie. Je krijgt dan een ontvangstkastje overhandigd, waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die het signaal doorstuurt naar een eigen hoortoestel. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

theaterzalen

Plattegrond Grote Zaal

Plattegrond Van Gorcum Zaal