over het theater

theatertickets bestellen

Je kunt via onze website het snelst en goedkoopst tickets bestellen. Je ontvangt direct na betaling je e-tickets in je mailbox en je betaalt geen reserveringskosten. Betaalwijze: iDeal, Podium Cadeaukaart en creditkaart.

Je kunt ook telefonisch kaarten kopen (088-0128888, maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). De reserveringskosten zijn hierbij € 1,50 per ticket, met een maximum van € 15,00 per bestelling. Bij e-tickets gelden geen verzendkosten, bij fysieke kaarten € 3,50 per bestelling.

De verkoop van kaarten aan de balie is alleen in uitzonderingsgevallen mogelijk.

Annuleren van kaarten
Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen waarborgen, is het tijdelijk mogelijk om het gehele aankoopbedrag in geld of als tegoed terug te ontvangen bij annulering.

Geannuleerde voorstellingen en events
Het kan zijn dat een voorstelling of event door onvoorziene omstandigheden wordt geannuleerd. In dat geval brengen we de kaarthouders zo snel mogelijk op de hoogte. Indien mogelijk wordt een nieuwe datum voorgesteld, waarvoor de bestaande kaarten geldig blijven. Indien de nieuwe datum niet past, dan ontvang je het betaalde bedrag retour. Bij annulering of verplaatsing van activiteiten van externe partijen neemt de gast-organisatie contact met je op.

Prijzen

Bij de entreeprijs is een pauzedrankje inbegrepen, tenzij anders aangegeven. Je kunt je pauzedrankje halen bij onze zelfbedieningsbuffetten of bij de bars op de eerste verdieping. Bij een voorstelling zonder pauze staat je drankje voorafgaand aan de voorstelling klaar en mag mee de zaal in.

Houders van CJP en ICO VIPCARD krijgen € 2,00 korting op een aantal voorstellingen in de Grote Zaal en Rabo Zaal. Kinderen t/m 12 jaar krijgen korting op geselecteerde voorstellingen. Dit staat bij de betreffende voorstellingen vermeld.

Jongeren onder de 21 jaar kunnen op de avond zelf vanaf 19:00 uur (op basis van beschikbaarheid) een theaterticket kopen met 50% korting!

Wachtlijst
Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kun je je op de website inschrijven voor de wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact met je op. We doen dit het liefst telefonisch, vul daarom je telefoonnummer in op je profielpagina.

mindervaliden

Rolstoelen
Voor mindervalide bezoekers is De Nieuwe Kolk goed toegankelijk. Aan de voorkant van het gebouw is een invalideningang. In de parkeergarage onder De Nieuwe Kolk zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Vanuit de parkeergarage kun je via de lift de centrale hal bereiken. Beide theaterzalen zijn met lift en/of hellingbaan bereikbaar. In de zalen zijn twee rijen gelijkvloers, voor de overige rijen moeten treden worden belopen. Elke theaterzaal beschikt over vier rolstoelplaatsen. Het boeken van deze plaatsen kan door (telefonisch) contact op te nemen met de theaterkassa op 088 – 012 88 88. Het theater van DNK beschikt tevens over meerdere mindervalidentoiletten.

Ringleiding
Het theater beschikt over een ringleidingsysteem voor slechthorenden in de zalen van theater en bioscoop. Indien je daarvan gebruik wilt maken kun je dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de theaterkassa/informatiebalie. Je krijgt dan een ontvangstkastje overhandigd, waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die het signaal doorstuurt naar een eigen hoortoestel. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

coronamaatregelen

Aanvullend op onze mogelijkheden in en rond het theater zijn er maatregelen van kracht in het kader van de 1,5 metersamenleving. Deze zijn hier terug te vinden.

theaterzalen

Plattegrond Grote Zaal

Plattegrond Rabo Zaal